It is currently Fri Nov 17, 2017 10:45 am

All times are UTC - 7 hours





Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Apr 10, 2015 5:38 am 
Offline

Joined: Thu Dec 12, 2013 4:00 pm
Posts: 40
Just a minor issue with the "Mark forums read" feature: It only works until the next time you log in. I click the "Mark forums read" button, and it works fine. But when I come back the next day, all the forum icons are unread again. This even happens if there have been no new posts in those forums, which can get rather annoying. I would like to see this fixed, if possible.

_________________
For some reason, I seem to have a lot of luck with NES-related stuff.

There are two kinds of people in this world: those who are convinced there are two kinds of people in this world, and those who aren't. - Unknown


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Apr 10, 2015 12:06 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sun Sep 19, 2004 9:28 pm
Posts: 3192
Location: Mountain View, CA, USA
Please read all of what I've written before taking any action.

Can you do us a favour and go through the phpBB changelogs / release notes to see if this is an actual bug that has been fixed? This would save me a lot of time. The forum presently runs phpBB 3.0.10. The latest available is 3.0.13-PL1. It would also be worthwhile googling to see if others have had the problem (you could also google for "Mark topics read" -- the overall functionality is the same).

Otherwise, if this is similar to past bugs that have been reported (not this specific one, but others which are very similar in nature), the issue boils down to oddities with cookies or server-side sessions (we don't know which). The logging in/logging out situation -- ESPECIALLY if logging in from a different device, a different browser, or a different IP address -- would explain how/why this is happening.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Apr 10, 2015 8:39 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Jan 03, 2005 10:36 am
Posts: 2978
Location: Tampere, Finland
koitsu wrote:
Otherwise, if this is similar to past bugs that have been reported (not this specific one, but others which are very similar in nature)

For the record, this problem hasn't happened for me in a long time now.

_________________
Download STREEMERZ for NES from fauxgame.com! — Some other stuff I've done: kkfos.aspekt.fi


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group