It is currently Fri Dec 15, 2017 11:04 am

All times are UTC - 7 hours





Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: mmc3 initial load
PostPosted: Mon Mar 28, 2005 6:12 am 
Offline
User avatar

Joined: Tue Dec 21, 2004 8:35 pm
Posts: 600
Location: Argentina
How mmc3 loads the prg-rom in cpu mem at start?
i read that bank 0 and 1 goes to 0x8000 and 0xC000 (on reset), but if we are talking about 8kb banks it leaves the reset vector empty (0).

I tried to load as a mmc1 and some games work "d dragon 2", "bart vs the world", but other not.

_________________
ANes


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Mar 28, 2005 7:02 am 
Offline

Joined: Sun Sep 19, 2004 11:12 pm
Posts: 19347
Location: NE Indiana, USA (NTSC)
PRG banks $C000 and $E000 are hardwired to the last two banks in the cart (though $C000 can be swapped with $8000, and any game that uses DMC will do this). Banks $8000 and $A000 are potentially unpredictable on startup.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: MLX and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group