It is currently Mon Oct 16, 2017 9:11 pm

All times are UTC - 7 hours





Post new topic Reply to topic  [ 721 posts ]  Go to page Previous  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 49  Next
Author Message
PostPosted: Fri Apr 04, 2014 8:30 am 
Offline
User avatar

Joined: Sun Jan 22, 2012 12:03 pm
Posts: 5706
Location: Canada
Finally got around to trying this emulator out. It runs really, really well! Good work!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Apr 04, 2014 6:08 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Oct 05, 2012 3:16 pm
Posts: 7
Great work ! It would be nice however, if there would be an option to configure the emulator's control keys. I.e: the "exit" key.
I also noticed that sometimes I don't get a stable image, even with vsync enabled. It's easily viewable, as an example, in super mario bros. If you run fast to the right, there is some image tearing.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Apr 04, 2014 8:37 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sun Jan 22, 2012 12:03 pm
Posts: 5706
Location: Canada
Are you getting tearing in fullscreen, or just in windowed? (Windows has never supported vsync in a window.)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Apr 05, 2014 1:23 am 
Offline

Joined: Sat May 08, 2010 9:31 am
Posts: 225
Sky25es wrote:
Great work ! It would be nice however, if there would be an option to configure the emulator's control keys. I.e: the "exit" key.
Is already in my "TO DO" list.
rainwarrior wrote:
Sky25es wrote:
I also noticed that sometimes I don't get a stable image, even with vsync enabled. It's easily viewable, as an example, in super mario bros. If you run fast to the right, there is some image tearing.
Are you getting tearing in fullscreen, or just in windowed? (Windows has never supported vsync in a window.)
+1


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Apr 05, 2014 6:04 am 
Offline

Joined: Mon Nov 11, 2013 1:44 pm
Posts: 5
rainwarrior wrote:
Are you getting tearing in fullscreen, or just in windowed? (Windows has never supported vsync in a window.)

I have not this problem on GeForce videocard. Such problem is possible on Radeon videocard


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Apr 06, 2014 5:12 am 
Offline
User avatar

Joined: Fri Oct 05, 2012 3:16 pm
Posts: 7
Quote:
Are you getting tearing in fullscreen, or just in windowed? (Windows has never supported vsync in a window.)


Yes I get tearing in fullscreen. But only in games with fast scrolling. I.e. Super Mario Bros.

Quote:
I have not this problem on GeForce videocard. Such problem is possible on Radeon videocard


Nice to hear that :wink: In fact I do own a Nvidia Gtx 660 ti videocard. I've also tried to force vsync and triple buffering via the Nvidia control panel, but had no luck.

By the way, here are my system specs: Core2duo 8500. 4.0 GHz, 8gb 1066 MHz ddr2 ram, Nvidia Gtx 660 ti

I don't know if it's an problem with my pc, but could someone try it too please ? Just start Super Mario Bros (US versión) and try to run with the "B" button hold down (acceleration button) all along the first level.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Apr 06, 2014 6:36 am 
Offline
User avatar

Joined: Sun Jan 22, 2012 12:03 pm
Posts: 5706
Location: Canada
I get no tearing at all in fullscreen+vsync.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Apr 12, 2014 9:37 am 
Offline

Joined: Sat Apr 12, 2014 9:24 am
Posts: 2
I've been using puNES since version .68 and it has always worked great. I just upgraded from .78 to .82 and it doesn't seem to work for me. The SDL version simply closes when I load a game and the D3D version hangs and the process has to be killed. Neither give any indication of what happened in the event log. I've tried multiple settings and deleting my config and starting from scratch with no luck. I'm using the x64 versions. Anyone else experienced this?

Windows 7 x64
Intel Core i7 870
ASRock P55 Extreme Mobo
4GB RAM
ATI Radeon HD 5700 - Latest Drivers
D3D Latest Drivers


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Apr 12, 2014 12:30 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Oct 05, 2012 3:16 pm
Posts: 7
talbin wrote:
I've been using puNES since version .68 and it has always worked great. I just upgraded from .78 to .82 and it doesn't seem to work for me. The SDL version simply closes when I load a game and the D3D version hangs and the process has to be killed. Neither give any indication of what happened in the event log. I've tried multiple settings and deleting my config and starting from scratch with no luck. I'm using the x64 versions. Anyone else experienced this?


Maybe there's some mismatch in your config files.
Try to use Punes in the portable mode. Just rename punes32.exe to punes32_p.exe or punes64.exe to punes64_p.exe if you have the x64 version.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Apr 12, 2014 1:33 pm 
Offline

Joined: Sat Apr 12, 2014 9:24 am
Posts: 2
Sky25es wrote:
talbin wrote:
I've been using puNES since version .68 and it has always worked great. I just upgraded from .78 to .82 and it doesn't seem to work for me. The SDL version simply closes when I load a game and the D3D version hangs and the process has to be killed. Neither give any indication of what happened in the event log. I've tried multiple settings and deleting my config and starting from scratch with no luck. I'm using the x64 versions. Anyone else experienced this?


Maybe there's some mismatch in your config files.
Try to use Punes in the portable mode. Just rename punes32.exe to punes32_p.exe or punes64.exe to punes64_p.exe if you have the x64 version.


Thanks for the suggestion but unfortunately it still crashes.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Apr 12, 2014 5:33 pm 
Offline

Joined: Sat May 08, 2010 9:31 am
Posts: 225
talbin wrote:
I've been using puNES since version .68 and it has always worked great. I just upgraded from .78 to .82 and it doesn't seem to work for me. The SDL version simply closes when I load a game and the D3D version hangs and the process has to be killed. Neither give any indication of what happened in the event log. I've tried multiple settings and deleting my config and starting from scratch with no luck. I'm using the x64 versions. Anyone else experienced this?
Tomorrow I will contact you via private message, now I'm too tired, I can not even think clearly.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Apr 14, 2014 7:45 am 
Offline

Joined: Sun Jan 19, 2014 3:50 am
Posts: 3
In version 0.90 or in 1.00 add cheat support (Taken from: Nestopia or FCEUX).


Top
 Profile  
 
 Post subject: Version 0.83
PostPosted: Tue Apr 22, 2014 4:10 am 
Offline

Joined: Sat May 08, 2010 9:31 am
Posts: 225
Changelog:
0.83
Added the real TV NTSC pixel aspect ratio and the option to mitigate the effect of the stretch.
Rewritten and cleaned up the code for the management of shaders (including some shaders like Phosphor).
With compressed roms the Game Genie did not work. Fixed.
With the portable version, if you tried to load a compressed rom, the emulator could crash. Fixed.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Apr 22, 2014 5:41 am 
Offline

Joined: Thu Jul 24, 2008 3:23 pm
Posts: 12
Location: Moscow, Russia
Thanks for your continuing work on this. I have the following suggestions: 1) "pause emulation when inactive" / "run in background" option; 2) ability to load external palette files. The current PAL palette may be accurate, but it's really bland / washed out compared to what I see on my PAL TV; 3) support for more mappers. For example, 200-in-1-Elfland dump currently seems unsupported; 4) in Windows XP keyboard input works fine only if English is set as a "default input language". When Russian is set as a "default input language" I can successfully assign "A" and "B" to alphabetical keyboard buttons (they appear as Latin, not Cyrillic, characters in your "Standard Pad setup" window, which is OK) and play a game, but, no matter what I do, when starting puNES again, these buttons are not saved and appear unassigned.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Apr 22, 2014 11:09 pm 
Offline

Joined: Fri Oct 04, 2013 3:21 pm
Posts: 11
Cool, thanks a lot FHorse for this new version! :D

(silly question removed)


Last edited by vuehbwhq on Tue Apr 22, 2014 11:52 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 721 posts ]  Go to page Previous  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 49  Next

All times are UTC - 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group