SVG file not rendering

Discussion about the site's wiki, including bugs/issues encountered

Moderator: Moderators

Post Reply
User avatar
Ben Boldt
Posts: 639
Joined: Tue Mar 22, 2016 8:27 pm
Location: Minnesota, USA

SVG file not rendering

Post by Ben Boldt » Sun Oct 13, 2019 4:31 pm

I noticed that this template shows a link to an SVG image instead of actually rendering and displaying the SVG image:

https://wiki.nesdev.com/w/index.php/Tem ... umentation
svg_as_link.png
Where it says "File:Template-info.svg", it is supposed to actually be showing the info icon/graphic. Visiting the SVG file location itself also does not render the SVG properly. It gives a generic berzier curve graphic:

https://wiki.nesdev.com/w/index.php/Fil ... e-info.svg
Image

Clicking that generic graphic brings you to the actual SVG file, which your browser directly rasterizes into the info icon, and it does work properly for me at that point. It should look like this:
info_svg.png
info_svg.png (7.4 KiB) Viewed 4160 times
So, thinking there might be something wrong with the SVG file that the wiki can't render for some reason, I downloaded a more recent version of this same SVG file from Wikipedia and uploaded it here. The NESdev wiki still can't render the newer version either. So my guess is that SVG rendering is broken in our wiki.

This isn't a big deal; we don't use a lot of SVG in this wiki, but wanted to let you guys know about the issue.

JRoatch
Formerly 43110
Posts: 390
Joined: Wed Feb 05, 2014 7:01 am
Location: us-east
Contact:

Re: SVG file not rendering

Post by JRoatch » Sun Oct 13, 2019 7:30 pm

As casually documented, this has been broken since forever (or at least from 2013). I failed to report this issue when I found out about it back in 2014.

Post Reply