It is currently Fri Nov 17, 2017 11:25 pm

All times are UTC - 7 hours





Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Jun 29, 2015 1:39 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Jun 02, 2015 9:17 pm
Posts: 35
Location: Florida
This weekend I lost a couple hours work (and a song forever as it fled my mind) - I put two songs in the project in Famitracker through the Module Settings menu, and made sure to hit Save, but when I next loaded the project, it only had the first song in it. This happened twice in a row. Does anyone know what you have to do to save the songs?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jun 29, 2015 4:20 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sun Jan 22, 2012 12:03 pm
Posts: 5822
Location: Canada
This sounds like a bug report, and I'd suggest that you report it at Famitracker's official forum:
http://forums.famitracker.com/viewforum.php?f=5

As far as I know, if there are two songs in the FTM when you hit save, it should save both. If that doesn't work or you have to do some magic dance, it's broken.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jul 31, 2015 12:43 pm 
Offline

Joined: Sat Jul 25, 2015 11:53 am
Posts: 12
In the module settings?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group